seismik

[VIDEO] Nak 100 Ribu Langkah Sangat, Sampai Kena Kejar Dengan Badut Serupa Joker. Seram!

Kalau admin kena, mungkin akan lari lebih daripada 100 ribu langkah kot!

Cover image via OHBULAN!

Artikel ini ditaja oleh 100PLUS Malaysia.

Filem Joker kini sedang hangat dibualkan di seluruh Malaysia

Image via Variety

Ramai juga terkesan selepas menonton filem ini, sampaikan ada yang sanggup berpakaian ala-ala Joker untuk menakutkan orang!

Bukan main lagi eh!

Tak percaya? Ha, tengok sendiri video detik cemas seorang lelaki yang telah dikejar oleh Joker Malaysia. Seram weh!

100PLUS Aktifkan Malaysiaku - Cabaran 100,000 langkah!

Image via OHBULAN!

Untuk pengetahuan anda, 100PLUS sedang mengadakan cabaran menarik untuk anda sertai. Setiap orang boleh mengambil bahagian dan buktikan yang anda aktif! Objektif cabaran ini senang je. Anda semua perlu capai 100,000 langkah sehari. 

Rasa macam banyak bukan? Tapi sebenarnya anda boleh team up dengan kawan-kawan lain. Maksimum 10 orang untuk satu kumpulan dan lengkapkan cabaran ini. Tunjukkan kreativiti anda demi mencapai 100,000 langkah itu!

Caranya? Mudah sahaja:

Jangan lupa set akaun Facebook dan Instagram kepada PUBLIC. Muat naik video satu minit tentang bagaimana anda boleh mencapai 100,000 langkah. Paling penting, anda kena tunjukkan berapa jumlah langkah yang tertera pada tracker anda.

Dalam video tersebut anda wajib pamerkan sekurang-kurangnya satu produk 100PLUS. Jangan lupa masukkan sekali hashtag #100PLUSAktifkanMalaysiaku#dan #SeratusRibuSehari pada caption!

Tiga video yang paling kreatif bakal memenangi smartwatch dari 100PLUS pada 20 November 2019 nanti. Untuk maklumat lanjut, boleh klik sini.

Jom sertai sekarang dan hidup penuh aktif dengan 100PLUS!

Artikel di atas dipetik daripada portal OHBULAN! dan diterbitkan semula oleh SAYS Seismik.

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Tips terbaik untuk korang:

Leave a comment